Kurpitsareseptit
Kurpitsa on kerrassaan herkullinen kasvis. Pehmeän arominen ja makea kurpitsa sopii keittoihin, muhennoksiin, risottoihin, hilloihin, marmeladeihin, makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin – ja ties vaikka mihin. Kokeile rohkeasti maukkaita kurpitsareseptejämme.
Tisnkun keittiössä ja Tyynen kaa -blogin
Kurpitsapiirakka

Kurpitsakaupan omat respetit
Kurpizza
Kurpitsamuffinssit
Kurpitsapannukakut aamiaiselle
Sadonkorjuukeitto
Kurpitsarisotto
Näin teet kurpitsakeiton
Kurpitsa-cheddarkeitto
Paahdettu kurpitsasose

KURPITSARISOTTO
Kurpitsaristto on yksi herkullisimmista kurpitsaruuista. Sen maku syntyy paahdetusta kurpitsasta, parmesanista ja valkoviinistä.

KURPITSA-CHEDDARKEITTO
Oranssi kurpitsa ja keltainen cheddar-juusto solmivat sellaisen liiton, jota on mahdotonta vastustaa.

SADONKORJUUKEITTO
Kurpitsa kohtaa loppukesän muut ihana vihannekset. Tämä keitto virittää mielen ja kielen kurpitsan sadonkorjuuseen.

PAAHDETTU KURPITSA
Paahtaminen herättää kurpitsan aromit hehkuun. Paahdettu kurpitsa sopii pohjaksi suolaisiin ja makeisiin kurpitsaherkkuihin.
Katso myös